Het concept

Als rijschoolhouder hebt u niet het financiele budget, de mogelijkheden, de kennis & kunde en schaalgrootte van de grotere rijschoolbedrijven of franchiseorganisaties. 

Onze missie is het belang van het internet onder de aandacht brengen van de zelfstandige rijschoolhouders en hen te ondersteunen in hun online presentatie.

De verschillende bouwstenen van het concept leggen wij u hieronder graag verder uit.


Wat is een MoveTo Website

Een MoveTo is een professionele website die MoveTo bouwt en onderhoudt voor de zelfstandige autorijschoolhouder. 

U kunt met een up-to-date website uw online diensten uitbreiden en uw doelgroep bedienen via internet. 

Uw klanten zitten al op internet. Zij maken volop gebruik van deze nieuwe technologie. Waaraan moet u denken als autorijschoolhouder, waarin moet u investeren en wat kost het? 


Dé oplossing voor de autorijschoolhouder

De hedendaagse technologie maakt het mogelijk om met behulp van 'containers' (gestandaardiseerde blokken content) maatwerk-applicaties te bouwen.

Iedere website heeft daardoor een volledig eigen 'gezicht' en kan worden voorzien van eigen databases (praktijkles - theorieles - online diensten groepen - fotoalbums - blogs - gastenboek etc). 


Wat omvat de MoveTo Website

Een MoveTo Website bestaat feitelijk uit twee delen:

1. gestandaardiseerde content
Teksten, illustraties, afbeeldingen e.d. die MoveTo voor u onderhoudt. Stel u zich voor dat de exameneisen weer wijzigen. Of dat de verkeerswet wordt aangepast. Of dat er nieuwe rijbewijzen worden uitgegeven. Dan kunt u er op rekenen dat MoveTo deze wijzigingen op de site aanpast.

Uw eigen MoveTo Website is dus altijd actueel! U heeft er geen omkijken meer naar en dat geldt dus ook voor nieuwe technologische ontwikkelingen die MoveTo gebruikt voor de verdere ontwikkeling van uw website.

2. maatwerk content
Natuurlijk wordt uw eigen website voorzien van uw eigen NAW gegevens. Maar ook kunt u uw eigen teksten, afbeeldingen, formulieren etc. laten plaatsen op de website.

Zo ook wordt Facebook, Twitter en andere social media in de website geïntegreerd.

 

google +


Méér doen dan wordt gevraagd! MoveTo belooft u twee dingen!

1. Extreem lage tarieven 
MoveTo maakt een snelle gecontroleerde groei door. Door de introductie van gestandaardiseerde 'containers' met content en omdat slim gebruik wordt gemaakt van beschikbare en nieuwe technologie blijft het prijskaartje van veel professionele internetdiensten en -producten bijzonder laag. 

2. Een volledig onderhoudsvrije website 
MoveTo is de enige leverancier van Internet Diensten waarbij óók de content van uw website wordt gebouwd én onderhouden. 


Daar waar andere webbouwers het welletjes vinden... gaat MoveTo een stap vérder!

Ergenis 'nummer 1' is een website met verouderde informatie gebaseerd op een verouderde technologie. Dat is bij MoveTo niet meer aan de orde! 

Er is méér: 

  • MoveTo bouwt uw site in de 'look & feel' van uw autorijschool
  • Uiteraard krijgt u een volwaardig e-mailaccount erbij 
  • Maar ook krijgt u optioneel de beschikking over een geavanceerde Maillist
  • En natuurlijk wordt uw website voorzien van uw Online Theorie Module (afhankelijk van uw leverancier zoals Verjo, VEKA Best, Test & Drive, Rijlesplanner.....etc.

Kwaliteit tegen een messcherpe prijs

En natuurlijk wilt u dat uw website wordt onderhouden. Welnu, niet u maar MoveTo werkt met een  Content Management Systeem en draagt zorg voor het onderhoud van uw content en voor het gebruik van steeds betere webtechnieken.

MoveTo is het eerste internetbureau wat ook uw content onderhoudt. Dat is uniek! Dat is MoveTo.

 

Google+ Google+ deze pagina
LinkedIN Deel dit op LinkedIN